Wedding Tales

Kategória: Szolgáltatóink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

" - Minden képkockát igyekszünk a legjobb tudásunk szerint elkészíteni mind felvétel, mind pedig utómunka szempontjából. Szeretjük a munkánk, ezért szívből készítünk minden filmet. Fontosnak tartjuk, hogy ti is legalább annyira jól érezzétek magatokat a nagy nap folyamán, mint ahogyan mi a felvételek elkészítése közben."

 

Wedding Tales

Hlbocsányi Szabolcs

PÁR GONDOLATOM

 

Már 8 éve foglalkozom esküvői filmkészítéssel és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen csodás szakmában dolgozhatok, mint az esküvői szakma világa. Hiszen hétről-hétre újabb és újabb emberekkel találkozhatok, ismerkedhetek meg és végül a munka végeztével barátokként emlékezhetünk vissza egymásra. Minden párnak szeretném az élet egyik legszebb és legfontosabb ajándékát átadni: Az igaz emlékeket! Munkám során igyekszek minden valós érzelmet, hangulatot megragadni és egy lélegzetelállító filmben visszaadni, amely nem mesterkélt, nincsenek túljátszott jelenetek, hanem csakis a valódi, igaz érzelmek. Ezen filmek időtállóak, hiszen olyan technikával és látásmóddal készülnek, hogy az elkövetkező idők trendjeivel szemben is meg fogják állni a helyüket. Mindig mosolyt és könnycseppeket fognak csalni arcotokra, újra átélhetitek legszebb és legfelemelkedettebb pillanataitok, és az idő múlásával büszkén mutathatjátok majd meg leendő gyermekeiteknek és unokáitoknak.

Bízom a közös munkában!

Hlbocsányi Szabolcs

 


KAPCSOLAT

Hlbocsányi Szabolcs

Mobil:  06/70 389-36-59  

E-mail: hlbocsanyiszabolcs@gmail.com

Weboldal: https://www.weddingtales.hu/

YouTube Wedding Tales - Cinematography

www.facebook.com

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod az e-mail címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : PREMIUM WEDDING FILM, esküvői flim, esküvői filmkészítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín

Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín hamisíthatatlan, egyedi, különleges, természetközeli esküvő helyszín. 250 fő befogadására alkalmas panoráma rendezvénysátor, terasszal, kimagasló szolgáltatókkal. Ideális helyszín elegáns esküvőkre, rendezvényekre, helyszíni házasságkötési lehetőséggel. Távol a nyüzsgő város zajától. Közel a természethez, Közel mindenhez. Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín a nyugalom szigete.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.