Várallyai Ottó - Ceremóniamester és esküvőkoordinátor

Kategória: Szolgáltatóink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Kedves Ifjú Pár! Minden bizonnyal egyetértetek velem abban, hogy egy esküvő olyan, mint egy díszletekkel, kosztümökkel megálmodott csodás színházi előadás, és mint minden darabnak, ennek is vannak fő- és további szereplői, de kell lennie egy rendezőnek is, aki átfogja, átlátja, koordinálja és irányítja az eseményeket. Ő a CEREMÓNIAMESTER.

Várallyai Ottó - Ceremóniamester és  esküvőkoordinátor

Mindegy, hogy sablonos, vagy egyedi; modern, vagy hagyományos; elegáns, vagy házibuli hangulatú lagziban gondolkodtok, tudom, hogy felejthetetlen esküvőt szeretnétek, s én is erre törekszem. Talán, épp ezért keresnek meg egyre többen különleges igényeikkel.

Egyik menyasszony így jellemezte a munkámat:

„Az egyedi esküvők specialistája."

Múltam

11 évesen, egy kis modernizálást követően, nagyanyáink játékaira ösztönöztem osztály és iskolatársaimat. Évek alatt sok kedves játékkal, egyedi ötlettel teremtettem vidám hangulatot ismerőseimnek. Hívtak házibuliba, kertipartira, születésnapra és házassági évfordulóra, hogy derűs pillanatokkal dobjam fel az összejöveteleket. Így lettem BULIMESTER. Majd egyik barátom 1995-ben kért fel, hogy legyek a vőfélye az esküvőjükön, de manapság inkább CEREMÓNIAMESTERként, esküvőszervezőként keresnek fel megrendelőim.

 

Szolgáltatásaim

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján állítottam össze egy közel 100 munkalapból álló Esküvőszervezői segédletet. Ez nem csak leegyszerűsíti a felkészülést, de jól áttekinthetővé válik a folyamat, a szervezéstől a kivitelezésig. Mivel a szolgáltatók kiválasztása is körültekintést igényel, ESKÜVŐKOORDINÁTORként ebben is számíthattok rám!

A segédletben a sok hasznos információ mellett találtok több stílusú forgatókönyv sablont is. Ez a Nagy Napotok előkészítéséhez ad stabil útmutatást, mely jó ötletekkel, kreativitással tovább színesíthető. Az alábbi kollekció ebben lehet segítségetekre: - Az "Esküvői tradíciók és babonák gyűjteményes könyve", a 400 fajta „Játékok lagzira” leírás, és a 200 féle „Esküvői események” válogatás.

Mindezt megfizethető áron, hiszen számtalan sok párnak az esküvőjét tettem már színessé és ők is megtudták fizetni a szolgáltatásaimat!

Törekszem arra, hogy a vendégeitek hosszú ideig kellemes emlékként őrizzék a lagzit, ám ez a Ti és a násznép hozzáállásán, valamint azon is múlik, hogy milyen cselekményekkel, játékokkal lett fűszerezve az eseménylista! Mindenekelőtt fontosnak tartom, hogy egy kötetlen, de annál tartalmasabb beszélgetés alkalmával ismerjük meg egymást, és amit ígérhetek: Egy humorral fűszerezett beszélgetés, egy tökéletesen összeállított forgatókönyv és ez alapján egy vidám hangulatú esküvő! Várom megtisztelő megkereséseteket!

Várallyai Ottó

 

 

Telefon: +36 30/940-3805

E-mail: varallyai.otto@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/otto.varallyai

 

Várallyai Ottó - Ceremóniamester és  esküvőkoordinátor

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod az e-mail címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Ceremóniamester és esküvőkoordinátor, Esküvői szolgáltatás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín

Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín hamisíthatatlan, egyedi, különleges, természetközeli esküvő helyszín. 250 fő befogadására alkalmas panoráma rendezvénysátor, terasszal, kimagasló szolgáltatókkal. Ideális helyszín elegáns esküvőkre, rendezvényekre, helyszíni házasságkötési lehetőséggel. Távol a nyüzsgő város zajától. Közel a természethez, Közel mindenhez. Csalogány Esküvő és Rendezvényhelyszín a nyugalom szigete.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.